Reclama la incalzirea globala

by

Aici e un mic filmuletz haios-tragic despre incalzirea globala si despre cum ar putea ajunge viata noastra confortabila daca continuam – ca omenire – sa tinem mai mult la confort decat la consecintele a ceea ce facem.

Pe site-ul WWF Canada am gasit o gramada de resurse interesante. Proiectul http://saveourclimate.ca/ este una din initiativele lor; alta chestie care mi-a atras atentia a fost mobile take-back project, realizata in in colaborare cu bell; ideea e de a returna telefonul mobil – acest gadget atat de indispensabil – pt a fi reciclat in loc de a-l arunca pur si simplu la gunoi.

Si acum, dupa ce am trecut virtual prin aceasta oaza de proiecte green si idei de reciclare ca-n vis, ma pregatesc sa ies din nou in lumea reala, in care nimic nu se recicleaza, totul se consuma, si cu cat mai multe gunoaie produci cu atat mai bine te simti. Eventual aruncand totul direct pe strada sau in autobuz – cum am vazut acum cateva zile un nene, mancand capsuni scumpe si scuipand coditele direct in troleu – probabil pe ideea ca sunt bio-degradabile :).

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: