Ziua fara Carne – 20 martie

by

“Societatea Vegetarienilor din Romania organizeaza joi , 20 martie, evenimente MeatOut care isi propun sa aduca in atentia opiniei publice beneficiile unei diete cu cat mai putina carne – ideal fara carne – pentru mediul inconjurator si sanatatea noastra si a animalelor.

Principalul eveniment va avea loc la ora 18.00 la ArCuB, Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, Str. Batistei nr. 14. Printre invitati se numara dr. Nicolae Dan, dr. Virgiliu Stroescu, Gabriel Paun de la Greenpeace, Elena Pridie, autoare de carte, si Irina Corbu de la Alianta pentru Protectia Animalelor din Romania. Evenimentul este realizat in colaborare cu Asociatia “Atitudini si Alternative” si SaMancamBine.ro.
Pe langa acest eveniment organizat in sala, in timpul zilei vom fi prezenti si pe strada cu doua mese informative pe care se vor afla fluturasi si brosuri, dar si mostre de mancare vegetariana (in special de post).”

 Societatea Vegetarienilor din Romania

Tot la ora 18:00 puteti sarbatori  mai lejer si mai relaxat  in Underworld (Strada Atelierului nr 14 pe langa Piata Matache), unde veti asista la:

  •  proiectii de filme
  • discutii
  • mancare vegetariana

“Nu rata un documentar tulburator povestit de Joaquin Phoenix si castigator a mai multor premii internationale! Puternic, informativ, controversat si care te pune pe ganduri, Earthlings (2005) este de departe cel mai cuprinzator documentar despre corelatia dintre natura, animale si interesele economice umane”

Intrarea este libera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: