Cum a fost la demonstratia biciclistilor

by

Ieri am fost la demonstratia biciclistilor organizata de batesaua – o parada de la Tineretului la Victoriei, aproximativ 300 biciclisti si fix 3 oameni pe role πŸ™‚ care au mers organizat, flancati de politie care elibera o banda pentru manifestatie, pentru a atrage atentia soferilor – sunt multi biciclisti in trafic!

Marsul a fost intampinat cu scepticism, veselie sau nervi de catre pietoni – in functie de dispozitia fiecaruia – iar soferii in general au ascultat de portavocea politiei in afara de cativa mai “smecheri” care s-au inserat fix in mijlocul coloanei de pe stradute laterale 😐

La destinatie (Clubul taranului roman) organizatorii au intampinat voluntarii cu faimoasele borcane cu aer curat, tricouri de la changer.eu, apa proaspata, sendvisuri si muzica.

Cel mai mult m-au impresionat baietii din imagine care si-au inchiriat bicilete de la Cicloteque special ca sa sustina cauza bicicistilor – super tare!

5 Responses to “Cum a fost la demonstratia biciclistilor”

 1. mari-usp Says:

  Asa da !!! Bravo baieti !!! … chiar si pt individul in verde

 2. printul77700 Says:

  ..prea putin mediatizat!!!credeam ca vor fi biciclisti…3000 macar nu 300

  pai la o populatie de 2-3 milioane…nici maca 1% nu au participat??
  jenant…dar cel mai probabil nu au stiut destui…oricum ideea e buna..organizarea insa si amploare lasa de dorit…

  apropo…super tari …cei doi care au inchiriat…au vrut sa dea un ex…e o chestie!iar barbosul e chiar super..la costum imbracat… =))

 3. Botez Says:

  Si uite asa face cicloteque.ro bani, mai o demonstratie mai una, mai alta.Data viitoare se mareste gasca cu unu.

 4. Irina Says:

  Nu stiu daca ai zis in serios sau nu.. πŸ™‚
  dupa parerea mea ar fi super tare ca Cicloteque sa fie rentabila (sau macar sa se intretina din banii de pe inchirieri) ca sa mai faca si alte centre mai usor, dar asa cate inca unu, inca unu per eveniment o sa mai dureze ceva ani..

 5. Sirg Says:

  Alta initiativa laudabila dar neaplicabila in Romania pentru urmatorii 5 ani (optimismul meu e cronic). Vorbesc ca fost biciclist, care mergea la servici vreo 10 km dus intors in fiecare zi timp de 2 ani.

  Problema 1 – traficul. Toti te claxoneaza ca pe un caine pierdut intre masini, iar altii te injura, chiar daca circuli si semnalizezi regulamentar.

  Problema 2 – mizeria. Indiferent daca circuli pe benzi special amenajate sau pe strada, te umpli de praf sau noroi (dupa caz). Orasele din Romania nu sunt ca cele din Austria unde orice lustrugiu ar da faliment.

  Problema 3 – siguranta. 2 colegi de ai mei au fost loviti de masini in drumul catre firma, iar unul chiar f grav, de catre soferi beti sau neatenti. Asta e si motivul pt care am renuntat la acest mod ecologic de a merge la lucru.

  Trebuie sa fim realisti, si sa acceptam ca deocamdata in RO, bicicleta este doar un mijloc pentru agrement si distractie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: