Calendar verde: martie 2009

by

Martie e verde – la propriu si la figurat.

Pe langa verdele naturii, in martie s-au anuntat atat de multe initiative verzi incat in fiecare weekend se intampla cate o actiune eco.

Prin urmare, alege-ti la care din actiunile de mai jos sa dai o mana de ajutor! Vei primi in schimb o zi petrecuta in aer curat, printre noi prieteni, si satisfactia de a fi facut un lucru frumos!

calendar-eco-martie-2009

Detalii pentru participare:  mai mult verde | terra ecologica | tasuleasa social

PS: Vom continua sa anuntam initiativele eco la care poti participa ca voluntar in sectiunea Calendar verde: Evenimente Eco (in dreapta, in sidebar). Te poti abona prin e-mail pentru a primi noile evenimente sau le poti urmari prin RSS.

Tags: , , , , ,

6 Responses to “Calendar verde: martie 2009”

 1. MaiMultVerde » Blog Archive » Martie Verde Says:

  […] martie are loc câte o acțiune ecologistă. Am aruncat și noi o privire în calendarul lui ”Martie Verde”și ne-am bucurat să găsim atâtea oferte de voluntariat pentru […]

 2. perdevara Says:

  salve natiune verde….
  trebuia pus in tabelul respectiv si actiunea din 10 martie, VREM SPATII VERZI.
  Recunosc ca nu se inscrie in categoria 100 % verde , dar populatia trebuie instiintata.

  http://victorperdevara.wordpress.com/

 3. Irina Says:

  ciao perdevara,

  ai dreptate, actiunea respectiva am ‘sarit-o’ pentru ca eram in vacanta si n-am apucat sa o pun in calendar. am corectat acum si apare la sectiunea Evenimente eco. tx!

 4. tudor Says:

  Ma bucur sa vad ca se fac atatea actiuni prin mai multe locuri ,dar nu vad nici o actiune si in zona Galati-ului ,ar fi foarte multe de facut ,enumerand zona cai ferate aproape de Galati,de plantarea unei paduri de protectie in zona combinatului,curatarea de peturi si alte resturi pe malurile Dunari,plantarea de pomi in mai multe zone de la periferia orasului. Ar schimba foarte mult aspectul orasului.

 5. Irina Says:

  Ciao Tudor,
  si ma bucur ca esti pe stele verzi.

  Singura chestie pe care pot sa o spun este ca actiunile astea nu vin de undeva de sus – sunt facute de niste oameni care se implica in organizarea lor, obtinerea aprobarilor/sprijin de la primarie, strangerea de fonduri, cooptarea si coordonarea voluntarilor etc.

  Prin urmare, imi pare rau ca nu e nici o actiune la Galati, dar nu este vina nimanui – si nici responsabilitatea cuiva sa le organizeze (in afara de primaria Galatiului, care ar fi trebuit sa faca lucrurile respective, asa cum si primaria Bucurestiului ar fi trebuit sa se ocupe etc).

  Dat fiind ca din ce imi spui la Galati e mare nevoie de eco-thinking si eco-acting. Ce te pot sfatui este sa iei legatura cu ONG-uri din Bucuresti – poate vreuna din ele ar putea organiza ceva la Galati, ca ‘samanta’ verde.

  IRina

 6. Aprilie verde « Stele verzi Says:

  […] Daca vrei sa participi la o plantare in weendul care ramane din martie, se poate – vezi bogatul calendar verde al lunii martie. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: