Craciun ‘usor’

by

Pentru mine Craciunul a insemnat, de cand ma stiu, o perioada de intalniri in familie, fiecare cu o ‘masa’ plina de bunatati. Majoritatea traditionale, cu multa carne de porc, grasimi.. si bineinteles, cu semi-obligativitatea de manca din toate.

E, si cand te intorci acasa, si ai o zi de ‘pauza’, ce gasesti in frigider? Aceleasi fripturi / salata de beuf / ciocolata, sau alte atentate la silueta si la linistea stomacului.

Ce va propun? Sa puneti in frigider si niste legume si fructe, pe langa carnea de porc, si sa incercati o reteta de pe blogul bunSiSanatos, ca sa aveti si niste mancare ‘usoara’ pentru cand simtiti nevoia.

Tags: , ,

2 Responses to “Craciun ‘usor’”

  1. Kenvelo - anywhere Says:

    Pai cam in general aceste sarbatori reprezinta reuniune in familie si cadouri si veselie si mullltaaa mancare… uf… adica kg in plus ..:-(

  2. yoli Says:

    depinde, in primul rand daca nu mananci carne deja ai salvat 1-2 kg care s-ar fi pus. nu carnea insine ingrasa ma gandesc, si combinatiile bomba. eu am mancat piure.. legume, mancaruri de legume, cascaval etc… si a fost f ok. no extra pounds (de la mesele de Craciun that is 😛 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: